Video's over functioneel beheer en informatiemanagement

MET TROTS PRESENTEREN WIJ

Posted by IV experts

MET TROTS PRESENTEREN WIJ!

Drie jaar geleden lanceerden we op de Pizzasessie XL, IV-experts.com. Iedereen kende Functioneel-beheerder.com, maar omdat we ons naast operationeel niveau, ook op het tactisch en strategisch niveau begeven dekte dit niet meer de lading. Daarnaast speelden de veranderingen in het vakgebied een grote rol. IV experts werd onze bedrijfsnaam en overkoepelend label.

IV experts krijgt online steeds meer bezoekers en vandaag, op de dag van ons 10 jarig jubileum, is het dan ook tijd voor een nieuw logo, een nieuwe website en een nieuwe huisstijl!

EEN NIEUWE STIJL VOOR IV EXPERTS

Jorg (CEO IV experts) benadrukt dat we blijven doen waar we goed in zijn: “Onze dienstverlening blijft onveranderd en onze ambitie is nog altijd; Elke organisatie haar informatievoorziening op orde. We blijven onze kennis delen en organisaties ondersteunen door middel van coaching, training en opleidingen, advisering, consultancy en tijdelijke en vaste ondersteuning”.

We zijn dan ook ontzettend trots op deze stap vooruit en nodigen je graag uit voor een kijkje. Check onze website iv-experts.com voor al onze diensten in een nieuwe frisse huisstijl!