traineeship-training-HEADER

TRAINEESHIPS

De starter met de juiste soft skills wordt de ideale professional voor jouw organisatie. 

HET VOORDEEL VAN DE FRISSE BLIK VAN EEN TRAINEE

In deze werknemersmarkt is het lastig om de juiste mensen te vinden die bij jouw organisatie passen. Wanneer je op zoek bent naar een goede professional denk je dan ook niet direct aan een trainee. Echter kan een trainee precies zijn wat je nodig hebt om jouw team compleet te maken. Omdat een trainee nieuw is in het vak kan hij of zij vraagstukken bekijken vanuit nieuwe invalshoeken. Door deze frisse blik op de processen en de informatievoorziening in jouw organisatie zorgt dit ook weer voor een goede dynamiek in een team en de bestaande denkpatronen. Zo kan een trainee bijvoorbeeld ook zorgen voor de positieve mindset wanneer er cultuurveranderingen in een organisatie plaatsvinden. 

Een trainee hoeft geen grote (tijds)investering te zijn. Wij helpen om de starter met de juiste soft skills te selecteren zodat deze perfect past in jouw organisatie.  We vinden het belangrijk dat een nieuwe professional de handvatten krijg die nodig zijn om een expert te worden. Daarom zijn onze ervaren consultants nauw betrokken bij de begeleiding van een trainee en de kwaliteitswaarborging van de leertrajecten. Daarnaast bieden we ook opleidingstrajecten aan zodat de trainee zich zo snel mogelijk goed kan ontwikkelen terwijl hij of zij in jouw organisatie aan de slag is. 

Dit zijn de voordelen van een traineeship:

  • Een trainee geeft een frisse blik op processen en de informatievoorziening.
  • Een trainee kan zorgen voor verandering en positiviteit in de teamdynamiek.
  • Een trainee is te kneden naar de perfecte medewerker.
  • De trainee wordt begeleid door ervaren IV experts consultants.
  • IV experts verzorgt de opleidingstrajecten voor de trainee.

HEB JE NOG VRAGEN?

Is een trainee de juiste aanvulling in jouw team of wil je hier eens over sparren? Chris denkt graag met je mee! Neem direct contact met hem op of vul onderstaand formulier in.

JOUW CONTACTPERSOON

Chris
Bel 06-42782181 of mail direct naar chris@iv-experts.com.