team-ontwikkeling-HEADER

TEAM ONTWIKKELING

ONTWIKKELen samen met jouw team

Wij verzorgen trajecten die jouw team naar het volgende niveau kunnen tillen. Dat doen we middels coaching en training, opleidingen en evenementen.

We vinden het belangrijk dat elke organisatie haar informatievoorziening op orde heeft, en daarvoor is goed Functioneel Beheer en Informatiemanagement onmisbaar!
De zichtbaarheid van het Functioneel Beheer team is dan ook cruciaal binnen de organisatie en de informatievoorziening. Wij helpen teams op vakinhoudelijk gebied, met de samenwerking en met de profilering binnen de organisatie. Elk team is anders en elke organisatie is anders.

Daarom verzorgen wij workshops op maat en kijken we samen wat jouw team nodig heeft. Daarnaast bieden we opleidingen aan op operationeel, tactisch en strategisch niveau voor de startende en de ervaren professional.

Ook kun je met jouw team deelnemen aan onze off- en online evenementen (zoals bijvoorbeeld onze tweewekelijkse webinars).

WORKSHOPS

Met de juiste workshops kun je jouw team én het Functioneel Beheer in jouw organisatie naar een hoger niveau tillen. Kies de ideale workshops en combineer ze voor jouw team!

IV ACADEMY

Ik leer, jij leert, wij leren! Blijf jezelf en jouw team ontwikkelen in de veranderende IV wereld! Bekijk de alle mogelijkheden om hierin te ontwikkelen.

 

EVENEMENTEN

De leukste manier om jezelf verder te ontwikkelen is samen! Daarom hebben wij de evenementen op het gebied van Functioneel beheer en Informatiemanagement op een rijtje gezet.

PODCAST

Check onze laatste podcast aflevering over persoonlijke ontwikkeling!

HEB JE NOG VRAGEN?

Ben je nog zoekende naar de beste manier om je verder te ontwikkelen binnen het vakgebied? Chris denk graag met je mee.

Je kan ook het onderstaande formulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op.

JOUW CONTACTPERSOON

Chris

Bel 06-42782181 of mail direct naar chris@iv-experts.com.