Quickscan-HEADER

QUICKSCAN

Inzicht is cruciaal

Snel inzicht in jouw FUNCTIONEEL BEHEER!

Hoe staat het Functioneel Beheer in jouw organisatie ervoor? En hoe weet je wat je nodig hebt om de informatievoorziening verder te professionaliseren? Als specialist in het vakgebied weten wij wat er toe doet wanneer je het Functioneel Beheer in jouw organisatie (verder) wil professionaliseren. En dat begint bij inzicht. Inzicht in de stand van zaken van jouw Functioneel Beheer. Inzicht in de profilering van het Functioneel Beheer in jouw organisatie, inzicht in het kennisniveau, de samenwerking en inzicht in jouw toekomst visie.

De Quickscan is geheel gratis en bestaat uit zo'n 25 vragen, samengesteld door onze experts. Zij weten precies welke informatie cruciaal is om dat eerste inzicht te creëren en de juiste informatie komt dan ook naar boven in de Quickscan. Omdat we weten dat jouw tijd kostbaar is duurt het invullen van de Quickscan maar 10 minuten.

Na het invullen van de Quickscan ontvang je van onze experts een verslag in jouw mailbox wat een indruk geeft van het Functioneel Beheer in jouw organisatie gericht op drie peilers:

  • Samenwerking
  • Positionering Functioneel Beheer
  • Toekomstvisie

Invullen kan direct, snel en kosteloos hier onder!

Getriggerd door de uitslag van jouw Quickscan? Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden om stappen te zetten met jouw Functioneel Beheer. Door jouw antwoorden uit de Quickscan zorgen wij er direct voor dat de juiste specialist bij jou aan tafel komt om te sparren over de uitdaging in jouw organisatie. Het eerste gesprek met onze experts is altijd kosteloos!

HEB JE NOG VRAGEN?

Wil je meer informatie over de Quickscan of onze diensten? Chris kan je hier meer over vertellen. Neem direct contact met hem op of vul onderstaand formulier in.

JOUW CONTACTPERSOON

Chris
Bel 06-42782181 of mail direct naar chris@iv-experts.com.