Quickscan laptop

QUICKSCAN

Inzicht is cruciaal

HOE STAAT HET FUNCTIONEEL BEHEER IN JOUW ORGANISATIE ERVOOR?

Hoe staat het Functioneel Beheer in jouw organisatie ervoor? En hoe weet je wat je nodig hebt om de informatievoorziening verder te professionaliseren? Onze Quickscan geeft snel inzicht in de behoeften van het Functioneel Beheer binnen jouw organisatie. Omdat tijd kostbaar is, duurt het invullen van de Quickscan dan ook maar tien minuten. Op deze manier kunnen we snel een inschatting maken van de beste stappen richting verdere professionalisering.

De Quickscan geeft onder andere inzicht in:

  • De grootste uitdagingen binnen het Functioneel Beheer in jouw organisatie
  • Het kennisniveau van het team
  • Organisatie en structuur 
  • Profilering en samenwerking

Getriggerd door de uitslag van de Quickscan en kunnen wij helpen om het Functioneel Beheer naar een hoger niveau te tillen? Dan hebben we door middel van de uitslag van de Quickscan de juiste informatie om ervoor te zorgen dat gelijk de juiste specialist bij je aan tafel komt om samen te sparren over de uitdagingen binnen jouw organisatie. Het eerste gesprek met een van onze experts is altijd kosteloos. 

Heb je nog vragen?

Wil je meer informatie over de Quickscan of onze diensten? Janouk kan je hier meer over vertellen. Neem direct contact met haar op of vul onderstaand formulier in.

Jouw contactpersoon

Janouk
Bel 06-11223878 of mail direct naar j.roekevisch@iv-experts.com.