presentaties-lezingen-2

PRESENTATIES & LEZINGEN

KENNIS DELEN IS ONZE PASSIE

We zijn altijd bezig met het nog zichtbaarder maken van het vakgebied Functioneel Beheer en Informatiemanagement en dat doen we door onze kennis en visie op het vakgebied te delen. Met een diversiteit aan experts en ervaringen kunnen wij jouw organisatie voorzien van een inspirerende kennissessies. Onze energieke en enthousiaste sprekers gieten hun expertise en kennis in een lezing of presentatie en nemen je vol passie mee in het vakgebied. Wil je een lezing of presentatie organiseren in jouw organisatie, een spreker uitnodigen voor een gastcollege of congres? Dat kan! We stemmen de inhoud van de presentatie of lezing graag met je af. Wij hebben al vele presentaties en lezingen mogen geven door het land heen en weten precies wat er nodig is voor de juiste opzet. Daarnaast zitten onze sprekers bij diverse opdrachtgevers in het land en hebben ze actuele voorbeelden. Vertel jij ons waar we het over gaan hebben? Dan doen wij de rest!

PIZZASESSIES

Onze Pizzasessies staan in het teken van verbinden en het delen van kennis. Met informatieprofessionals wisselen we van gedachten en diepen we het vakgebied Functioneel Beheer en Informatiemanagement verder uit. Een externe spreker geeft een presentatie over een actueel onderwerp. Dan is het tijd voor pizza! Er wordt van gedachte gewisseld onder leiding van een expert en ervaren gespreksleider. Omdat een Pizzasessie een relatief kleinschalig evenement is, is er veel ruimte voor persoonlijke ervaringen, vragen en kennisdeling. Een Pizzasessie kan altijd plaatsvinden op een locatie bij jou in de buurt of zelfs bij jouw organisatie. Netwerken, kennis delen, verbinden en natuurlijk pizza!

HEB JE NOG VRAGEN?

Heb je vragen over onze lezingen en presentaties of heb interesse in de mogelijkheden? Janouk kan je hier alles over vertellen! Neem direct contact met haar op of vul onderstaand formulier in. 

JOUW CONTACTPERSOON

Janouk

Bel 06-11223878 of mail direct naar j.roekevisch@iv-experts.com.