pizzasessie-xl-pizza

Programma Pizzasessie XL 2019

Op 21 mei 2019 vindt alweer onze vierde Pizzasessie XL plaats! Ook dit jaar zal het evenement weer plaatsvinden in Burgers' Zoo te Arnhem. Kom in contact met mensen uit het vakgebied, doe mee aan interactieve break-outs, luister naar relevante lezingen en geniet van overheerlijke live gebakken pizza's!
dagen
uren
min
sec

De lezingen (middagprogramma)

Stefan van der Weide, Royal Schiphol Group

NO LIMITS

Stefan van der Weide

In zijn meer dan 20-jaar werkzame leven, heeft Stefan het volledige informatiemanagement domein mogen exploreren. Kan dat eigenlijk wel!? Van projecten tot beheer, van het strategie-torentje tot aan de infrastructuur, die dat torentje digitaal overeind laat staan en van database-marketing tot aan het digitaliseren van de bouwprocessen. Gedreven vanuit zijn passie voor het mooier maken van organisaties en mensen, neemt hij zijn publiek mee in de kracht, maar ook de valkuilen van de onbegrensde mogelijkheden van informatiemanagement!

Sirona-Wit-Pizzasessie-XL

Goed verhaal, maar bij ons werkt het niet zo

Sirona Wit

Sirona Wit neemt je mee in haar passie voor het vak; wat zij denkt dat er moet gebeuren om nu echt eens iets te veranderen. Waarom we moeten stoppen met het Calimero gedrag en op moeten staan en regie moeten pakken. Het gaat over dromen najagen, waarmaken en de handen in een slaan: Bij ons werkt het ook zo!

Rik Maes

De digitale goudkoorts heeft toegeslagen

Rik Maes

Wie niet digitaal transformeert lijkt wel achterlijk. Alleen is de werkelijkheid voor bestaande organisaties weerspanniger. Een eigenzinnig verhaal van Rik Maes over de noodzakelijke mentale transformatie, samendenken en samenwerken, het funeste klant-denken, de centrale rol van de informatieprofessional en veel meer.

Surprise Guest Pizzasessie XL 2019

Forumdiscussie + Surprise Guest

Forumdiscussie en een surprise guest.

XL.nl background 1 grey-1

Haal je tickets en blijf up-to-date!

Pizzabulletpoint Bestel jouw ticket(s).
Pizzabulletpoint Zet jezelf op aanwezig op ons Facebook event.
Pizzabulletpoint Blijf op de hoogte en dan zien we je op 21 mei 2019!
Bestel hier je tickets