pizzasessie-xl-2020-iv-experts-com

Lezingen / Keynotes Pizzasessie XL 2020

VERPLAATST! In verband met het Corona virus is de Pizzasessie XL verplaatst naar 29 september 2020.

Op 29 september 2020 vindt de jubileum editie van de Pizzasessie XL plaats in Fort Voordorp bij Utrecht! Dit jaar vieren wij 5 jaar Pizzasessie XL en 10 jaar IV-experts.com. De Pizzasessie XL is dé kennissessie voor het vakgebied Functioneel Beheer en Informatiemanagement, met interactieve break-outs, relevante lezingen van professionals die middenin het vakgebied staan, verse pizza’s en veel netwerkmogelijkheden.

Lezingen / Keynotes Pizzasessie XL 2020

Frans Feldberg - Data en AI Gedreven Waardecreatie

Data- en AI-gedreven waardecreatie: valt er nog iets te kiezen?

Frans Feldberg

In zijn presentatie gaat Frans Feldberg in op het ‘Waarom, Wat, en Hoe’ van big data en data-gedreven business model innovation. Hoe is de wereld, als het om data  gaat, de laatste jaren veranderd? Waarom zijn big data, business analytics en kunstmatige intelligentie belangrijke digitale innovaties die hoog op menig managementagenda staan en waarom investeren organisaties aanzienlijk in big data, AI en data science? Hoe kunnen organisaties de kansen benutten, waarde met data en artificial intelligence creëren? Wat zijn de mogelijkheden om bestaande business modellen te verbeteren, en nieuwe data-gedreven business modellen te ontwikkelen? Wat zijn de juiste vragen die ik moet stellen als het om (big) data en kunstmatige intelligentie gaat? Dit zijn vragen die in zijn presentatie aan de orde zullen worden.  Aan de hand van inspirerende voorbeelden wordt uitgelegd dat big data en artificial intelligence  ‘disruptive innovations’ zijn die grote consequenties voor het verdienmodel van veel organisaties kunnen hebben.

Martijn2-1

Ook op zoek naar “the ultimate best practice” in functioneel beheer?

Martijn Buurman

Veel deelnemers aan onze Pizzasessies (XL) zijn op zoek naar het ultieme antwoord op de vraag: hoe kunnen wij ons functioneel beheer optimaal inrichten en uitvoeren? Om teleurstellingen te voorkomen vertellen we je hierbij alvast dat je ook op de Pizzasessie XL 2020 dit antwoord waarschijnlijk niet zult horen. Maar we weten wél welke zaken impact hebben op de voor jouw situatie beste passende oplossing. Martijn Buurman zal in zijn lezing inzicht geven in welke drivers bepalen welke inrichting voor jouw situatie het beste is. Een ultieme “best practice” is niet te geven, we zorgen er wel voor dat je deze “good practice” mee naar huis kunt nemen.

Me

Back and To the Future of Functioneel Beheer

Tom Bosch

In zijn presentatie zal Tom Bosch ons meenemen in de ontwikkelingen in het vakgebied Functioneel Beheer in de afgelopen jaren, van BISL (en eerder) naar heden en toekomst.

Wat hebben deze ontwikkelingen nu eigenlijk voor gevolg gehad op onze plek en activiteiten in en voor de organisatie. Maar wat betekent dit dan voor de toekomst, en hoe doen we dit nu bijvoorbeeld binnen ABN Amro.

Dit alles met uiteraard de benodigde herkenbare voorbeelden, uitdagingen, humor en no-nonsense stellingen. Uiteindelijk draait het allemaal om waar wij het verschil maakten, maken en gaan maken.

Vanuit daar kun jij bepalen hoe dit impact kan/gaat hebben op jouw leerdoelen als Functioneel Beheerder.

”..Where we’re going we don’t need roads..”

XL.nl background 1 grey-1

Haal je tickets en blijf up-to-date!

Pizzabulletpoint Bestel jouw ticket(s).
Pizzabulletpoint Zet jezelf op aanwezig op ons Facebook event.
Pizzabulletpoint Blijf op de hoogte en dan zien we je op 29 september 2020!
Bestel hier je tickets