pizzasessie-xl-2020-iv-experts-com

Pizzasessie XL 2020

VERPLAATST! In verband met het Corona virus is de Pizzasessie XL verplaatst naar 29 september 2020.

De jubileum editie van de Pizzasessie XL vindt plaats in Fort Voordorp bij Utrecht! Dit jaar vieren wij 5 jaar Pizzasessie XL en 10 jaar IV-experts.com. De Pizzasessie XL is dé kennissessie voor het vakgebied Functioneel Beheer en Informatiemanagement, met interactieve break-outs, relevante lezingen van professionals die middenin het vakgebied staan, verse pizza’s en veel netwerkmogelijkheden. Stel dus snel jouw ticket veilig en kom met je hele team naar de Pizzasessie XL 2020 voor jullie meest productieve werkdag ooit!
PSXL19 Groepsfoto

Pizzasessie XL?

De Pizzasessie XL is dé kennissessie voor Functioneel Beheerders en Informatiemanagers. Met interactieve break-out-sessies, relevante lezingen, netwerkborrels en -momenten en overheerlijke versgebakken pizza's!

Bekijk hiernaast de after-movie van de Pizzasessie XL 2019 voor een sfeerimpressie van de leukste en lekkerste kennissessie van het jaar!.

Bestel hier je tickets

De leukste en lekkerste kennissessie van het jaar!

De Pizzasessie XL is altijd gevuld met allerlei leuke, lekkere en interessante activiteiten. Kom in contact met mensen uit het vakgebied, doe mee aan de interactieve break-outs, luister naar relevante verhalen over Functioneel Beheer en Informatiemanagement en geniet van heerlijke versgebakken pizza's!

Pizza bulletpoint
Break-outs

Interactieve break-outs over relevante onderwerpen in het vakgebied! Kies welke break-out voor jou het meeste van toepassing is en doe er je voordeel mee!

Pizza bulletpoint
Lezingen

Interessante lezingen van verschillende grote spelers in de Functioneel Beheer en Informatievoorziening omgeving! 

Pizza bulletpoint
Live gebakken pizza's

Een buffet van heerlijke live en versgebakken pizza's voor iedereen!

Pizza bulletpoint
Netwerkborrels en -momenten

Onder het genot van een drankje in contact komen met mensen uit het vakgebied!