pizzasessie-xl-2020-iv-experts-com

Pizzasessie XL 2020

Op 26 mei 2020 vindt alweer de vijfde editie van de Pizzasessie XL plaats! Deze jubileum editie van de Pizzasessie XL zal plaatsvinden in Fort Voordorp te Utrecht. Kom in contact met mensen uit het vakgebied, doe mee aan interactieve break-outs, luister naar relevante lezingen en geniet van overheerlijke live gebakken pizza's! 
PSXL19 Groepsfoto

Pizzasessie XL?

De Pizzasessie XL is dé kennissessie voor Functioneel Beheerders en Informatiemanagers. Met  interactieve break-out-sessies, relevante lezingen, netwerkborrels en -momenten en overheerlijke versgebakken pizza's!

Bekijk hiernaast de aftermovie van de Pizzasessie XL 2019 voor een sfeerimpressie van de leukste en lekkerste kennissessie van het jaar!.


De leukste en lekkerste kennissessie van het jaar!

De Pizzasessie XL is altijd gevuld met allerlei leuke, lekkere en interessante activiteiten. Kom in contact met mensen uit het vakgebied, doe mee aan de interactieve break-outs, luister naar relevante verhalen over Functioneel Beheer en Informatiemanagement en geniet van heerlijke versgebakken pizza's!

Pizza bulletpoint
Break-outs

Interactieve break-outs over relevante onderwerpen in het vakgebied! Kies welke break-out voor jou het meeste van toepassing is en doe er je voordeel mee!

Pizza bulletpoint
Lezingen

Interessante lezingen van verschillende grote spelers in de Functioneel Beheer en Informatievoorziening omgeving! 

Pizza bulletpoint
Live gebakken pizza's

Een buffet van heerlijke live en versgebakken pizza's voor iedereen!

Pizza bulletpoint
Netwerkborrels en -momenten

Onder het genot van een drankje in contact komen met mensen uit het vakgebied!