Persoonlijke-ontwikkeling-HEADER

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

ONTWIKKEL JEZELF ALS INFORMATIEPROFESSIONAL

Wij verzorgen opleidingen die jou kunnen helpen om je verder te ontwikkelen in het vakgebied Functioneel Beheer en Informatiemanagement.

De informatievoorziening is een cruciaal onderdeel van een organisatie en daarom vinden we het belangrijk dat de informatieprofessionals zich in kunnen zetten als experts. Zo zorgen we er samen voor dat elke organisatie haar informatievoorziening op orde heeft.

Of jij nou een startende of een senior professional bent op operationeel, tactisch of strategisch niveau, een van onze opleidingen kan jou helpen groeien. Daarnaast organiseren we regelmatig on- en offline evenementen om jouw kennis te versterken. Zo kun je bijvoorbeeld eens in de twee weken kosteloos onze webinars bijwonen om jouw vakkennis nóg verder te ontwikkelen.

Kijk zeker eens in onze academy! Daar kun jij alles vinden om te groeien als informatieprofessional. Ontwikkel de inzichten, kennis en vaardigheden die je nodig hebt om een toegevoegde waarde te kunnen (blijven) leveren in een sterk veranderende IV wereld. Onze opleidingen en online trainingen worden gegeven én inhoudelijk samengesteld door onze ervaren experts!

IV ACADEMY

Ik leer, jij leert, wij leren! Blijf jezelf en jouw team ontwikkelen in de veranderende IV wereld! Bekijk de alle mogelijkheden om hierin te ontwikkelen.

 

EVENEMENTEN

De leukste manier om jezelf verder te ontwikkelen is samen! Daarom hebben wij de evenementen op het gebied van Functioneel beheer en Informatiemanagement op een rijtje gezet.

WEBINARS

Iedere twee weken organiseert IV experts een webinar over het vakgebied Functioneel Beheer en Informatiemanagement. Bekijk hier de webinar agenda.

PODCAST

Check onze laatste podcast aflevering over persoonlijke ontwikkeling!

HEB JE NOG VRAGEN?

Ben je nog zoekende naar de beste manier om je verder te ontwikkelen binnen het vakgebied? Chris denkt graag met je mee.

Je kan ook het onderstaande formulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op.

JOUW CONTACTPERSOON

Chris

Bel 06-42782181 of mail direct naar chris@iv-experts.com.