Persoonlijke-ontwikkeling-HEADER

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

ONTWIKKEL JEZELF ALS INFORMATIEPROFESSIONAL

Wij verzorgen opleidingen die jou kunnen helpen om je verder te ontwikkelen in het vakgebied Functioneel Beheer en Informatiemanagement.

De informatievoorziening is een cruciaal onderdeel van een organisatie en daarom vinden we het belangrijk dat de informatieprofessionals zich in kunnen zetten als experts. Zo zorgen we er samen voor dat elke organisatie haar informatievoorziening op orde heeft.

Of jij nou een startende of een senior professional bent op operationeel, tactisch of strategisch niveau, een van onze opleidingen kan jou helpen groeien. Daarnaast organiseren we regelmatig on- en offline evenementen om jouw kennis te versterken. Zo kun je bijvoorbeeld eens in de twee weken kosteloos onze webinars bijwonen om jouw vakkennis nóg verder te ontwikkelen.

Kijk zeker eens bij onze opleidingen die jouw kennis op het gebied van Functioneel Beheer en Informatiemanagement kunnen vergroten. Onze opleidingen worden gegeven én inhoudelijk samengesteld door onze ervaren experts!

OPLEIDINGEN

Ik leer, jij leert, wij leren! Ontwikkel jezelf en jouw team op het gebied van Functioneel Beheer en Informatiemanagement! Bekijk de opleidingsmogelijkheden.

 

EVENEMENTEN

De leukste manier om jezelf verder te ontwikkelen is samen! Daarom hebben wij de evenementen op het gebied van Functioneel beheer en Informatiemanagement op een rijtje gezet.

WEBINARS

Iedere twee weken organiseert IV experts een webinar over het vakgebied Functioneel Beheer en Informatiemanagement. Bekijk hier de webinar agenda.

PODCAST

Check onze laatste podcast aflevering over persoonlijke ontwikkeling!

HEB JE NOG VRAGEN?

Ben je nog zoekende naar de beste manier om je verder te ontwikkelen binnen het vakgebied? Janouk denkt graag met je mee.

Je kan ook het onderstaande formulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op.

JOUW CONTACTPERSOON

Janouk

Bel 06-11223878 of mail direct naar j.roekevisch@iv-experts.com.