PERSBERICHT: Infoland en IV experts starten veelbelovende samenwerking

Geplaatst door Patrick van Zandwijk

logo-iv-expertsInfoland en IV experts zijn op 1 januari 2020 een officiële samenwerking aangegaan. Samen gaan zij het trainingsaanbod van iProva (de softwaresuite van Infoland) professionaliseren. Waar Infoland momenteel alleen online trainingen aanbiedt richting klanten, wordt dat aanbod vanaf maart verrijkt met fysieke trainingen. “Wij merken dat hier een serieuze behoefte ligt bij onze klanten”, aldus Marieke Kessels – algemeen directeur bij Infoland. IV experts gaat Infoland helpen bij het opzetten en uitvoeren van deze trainingen.

IV experts worden iProva experts
Infoland heeft er bewust voor gekozen om het uitvoeren van trainingen uit te besteden. Kessels legt uit: “De vraag naar trainingen is zo wisselend, dat we op elk moment moeten kunnen op- of afschalen. We hebben als het ware behoefte aan een flexibele laag en IV experts kan ons hier perfect bij ondersteunen.” Als specialist in het vakgebied informatievoorziening heeft IV experts veel kennis en kunde in huis. Daarnaast heeft IV experts veel ervaring met het (op een didactische wijze) informeren van organisaties m.b.t. applicaties. “Onze trainers kunnen met hun kennis en kunde de juiste invulling geven aan de trainingen. Dat in combinatie met hun praktijk ervaringen, zorgt ervoor dat zij in kunnen springen op situaties die men tegen gaat komen op de werkvloer. Het sluit dan ook perfect aan op onze ambitie; elke organisatie haar informatievoorziening op orde”  vertelt Jorg Bolder – algemeen directeur bij IV experts. Iets dat de samenwerking voor beide partijen nog interessanter maakt én de kwaliteit van trainingen ten goede komt.

Wat gaat er veranderen?
Voor de klanten van Infoland verandert er weinig, buiten het feit dat er nu weer fysieke trainingen worden aangeboden. De communicatie rondom trainingen blijft via Infoland lopen. IV experts gaat zich puur en alleen richten op de opzet en de uitvoer van trainingen. Infoland zal hen hierin ondersteunen door ze continu op de hoogte te houden over de laatste ontwikkelingen binnen de software.

Voor vragen m.b.t. de samenwerking tussen Infoland en IV experts kunt u contact opnemen met:

Jorg Bolder,
CEO, IV experts
T 06-23887904
E j.bolder@iv-experts.com 

Marieke Kessels
Algemeen directeur, Infoland
T +31(0)40 848 58 68
E m.kessels@infoland.nl