PERSBERICHT: IV EXPERTS START 2021 MET EEN NIEUWE MANIER VAN OPLEIDEN

Geplaatst door Patrick van Zandwijk

IV academy-oranjegrijsIV experts lanceert de IV academy, een plek voor informatieprofessionals om zich on- en offline te blijven ontwikkelen in de wereld van de informatievoorziening.

De specialisten van IV experts zien de wereld van Functioneel Beheer en Informatiemanagement veranderen. Om als professional in het vakgebied mee te groeien is het essentieel dat men zich blijft ontwikkelen. Daarin willen zij organisaties en professionals helpen door hun uitgebreide dienstenpalet aan te vullen met opleidingen, workshops en een online leeromgeving en deze te bundelen in de IV academy.

DE TOEGEVOEGDE WAARDE VAN SAMEN OPLEIDEN

Vanaf maandag 11 januari staat de website live waar men alles kan vinden over de IV academy. De IV academy biedt verschillende mogelijkheden voor professionals om zich te ontwikkelen op het gebied van Functioneel Beheer en Informatiemanagement. De drie bestaande opleidingen die IV experts al met succes aanbiedt op operationeel, tactisch en strategisch niveau zijn via de IV academy zowel te volgen voor het individu, maar ook incompany waarbij een compleet team samen de opleiding doorloopt. Mirjam Bekkenkamp, coach bij IV experts, vindt het volgen van opleidingen met het hele team een toegevoegde waarde. “Met je hele team dezelfde opleiding volgen is ontzettend waardevol. Je kunt wat je geleerd hebt direct in de praktijk doorvoeren, alle neuzen dezelfde kant op te krijgen en samen groei door maken”.

Ook verschijnen er workshops in de academy. De workshops waren voorheen enkel incompany te volgen, maar zullen nu ook als open inschrijving beschikbaar zijn. De locatie voor het volgen van de verschillende bijeenkomsten is tevens ook een mooie mijlpaal voor het bedrijf. Deze zullen zij volledig gaan verzorgen in hun nieuwe pand in Veenendaal waar zij zich per 1 februari zullen vestigen. 

CEO Jorg Bolder is enthousiast over de nieuwe ontwikkelingen. “Ons nieuwe pand biedt veel mogelijkheden, zo ook voor het geven van workshops en opleidingen. Het kan ook zeker voor complete teams goed zijn om even uit de eigen werkomgeving te stappen en een workshop of opleiding ergens anders te volgen. Dat kan nu perfect bij ons in Veenendaal!”

SNEL INSPELEN OP NIEUWE ONTWIKKELINGEN

Daarnaast zal IV experts per 1 februari de online leeromgeving van de IV academy lanceren. Hier kan men online korte lessen en volledige trainingen volgen over allerlei onderwerpen uit het vakgebied. Het onderwerpen portfolio zal zich gaandeweg nog verder uitbreiden en blijven vernieuwen. Ook zal de online leeromgeving dienen als IV community: een uniek online platform waar informatie professionals elkaar kunnen opzoeken en ervaringen en vraagstukken kunnen delen.

Alle opleidingen, workshops en online lessen en trainingen zijn samengesteld, uitgewerkt én worden gegeven door de specialisten van IV experts zelf: ervaren professionals die nog elke dag met hun voeten in de klei staan.

“Ons portfolio aan lessen en trainingen zal volledig aansluiten bij het vakgebied en elk onderwerp zal daarin worden behandeld. Door het geven van online lessen en trainingen kunnen we ook snel inspelen op nieuwe ontwikkelingen in ons vak en de iv-professional een nieuwe les of training aanbieden!” zegt Sirona de Ruiter (consultant bij IV experts) die een rol heeft gespeeld in het samenstellen van het portfolio aan lessen en trainingen. 

De IV academy is een unieke verzameling aan opleidingen binnen het vakgebied Functioneel Beheer en Informatiemanagement. Doordat IV experts zich specifiek richt op de informatievoorziening en specialisten die dagelijks in het werkveld actief zijn over de inhoud gaan, levert dat praktijkgerichte en specialistische bundel aan diverse opleidingsmogelijkheden op. Meer informatie is te vinden op academy.iv-experts.com.

Jorg Bolder,
CEO, IV experts
T 06-23887904
E j.bolder@iv-experts.com