Over IV-experts.com & Gladwell Academy

Co-branding logo

IV-experts.com en Gladwell Academy bundelen kracht en kennis om samen trainingen te geven. Dit doen wij op het gebied van Functioneel Beheer en Informatiemanagement. Ons doel is om de competenties van business- en technologieprofessionals te vergroten; op operationeel, tactisch en strategisch niveau. De trainingen zijn praktijkgericht, inspirerend en doorspekt met ervaringen van de trainers. Dankzij deze samenwerking bieden wij altijd de meest actuele inzichten, zodat we écht van toegevoegde waarde zijn voor professionals die meer van hun vakgebied willen weten om te groeien in hun deskundigheid.


Meer weten over het partnership tussen IV-experts.com en Gladwell Academy?

De behoefte aan goede opleidingen die dit soort kennis en vaardigheden bijbrengen is groter dan ooit. Voor Gladwell Academy en IV-experts.com is de samenwerking dan ook een logische stap. Meer weten over deze samenwerking? Klik dan op onderstaande button om het volledige persbericht te lezen.

Lees het persbericht


Opleiding Tactisch Functioneel Beheer

Tijdens de vierdaagse Tactisch Functioneel Beheer opleiding van Gladwell Academy en IV-experts.com krijg je de kennis en handvatten die nodig zijn om jouw functie beter uit te kunnen voeren, te positioneren in de organisatie en om Functioneel Beheer-processen effectief in te richten.

Meer weten over de opleiding Tactisch Functioneel Beheer? Bekijk dan hieronder het programma en de inhoud van deze vierdaagse opleiding.

Bekijk de opleiding Tactisch Functioneel Beheer