Opleiding fullframe

OPLEIDINGEN

in Functioneel Beheer en Informatiemanagement.

VIND DE OPLEIDING OF CURSUS DIE BIJ JOUW PAST!

Wil jij je verder ontwikkelen in het vakgebied Functioneel Beheer en Informatiemanagement? Moet jij nodig de kennis over het vakgebied weer opfrissen of ben je volledig nieuw in de wereld van informatievoorziening? Schrijf je dan in voor de opleiding die bij jou past!

Samen met onze partner Gladwell Academy kunnen onze professionals jou helpen met het vinden van de opleiding die perfect bij jou past. Op deze pagina vind je alle opleidingen die wij aanbieden via onze partner. Deze gerenommeerde onderwijs instantie biedt trainingen en opleidingen aan voor Functioneel Beheerders en Informatiemanagers op operationeel, tactisch en strategisch niveau!

 

OPLEIDINGEN VAN GLADWELL ACADEMY EN IV EXPERTS

INTRODUCTIE FUNCTIONEEL BEHEER

Tijdens de Introductie Functioneel Beheer opleiding krijg je de kennis die nodig is om je te helpen bij het invullen van jouw rol als ‘starter’ in dit vakgebied.

TACTISCH FUNCTIONEEL BEHEER

Tijdens de Tactisch Functioneel Beheer krijg je de kennis en handvatten die nodig zijn om jouw functie beter uit te kunnen voeren.

STRATEGISCH INFORMATIEMANAGEMENT

Tijdens de Strategisch Informatiemanagement opleiding krijg je de kennis die nodig is om een passende informatiestrategie in te richten.

VOLLEDIGE LIJST MET OPLEIDINGEN

Wij hebben een goed zicht op vrijwel alle aanbieders en de door hen geleverde opleidingen en kunnen je de richting wijzen in het woud van de diverse mogelijkheden. Klik op de onderstaande knop voor toegang tot een uitgebreid overzicht met diverse opleidingen vanuit diverse aanbieders.

Deze lijst is zeker niet uitputtend en het is altijd verstandig na te gaan of de informatie op deze pagina's nog actueel is.

Klik hier voor toegang tot onze volledige lijst met opleidingen

HEB JE NOG VRAGEN?

Heb je vragen over onze opleidingen? Dan staat Chris voor je klaar. 

Je kan ook het onderstaande formulier invullen. Ook dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op.

JOUW CONTACTPERSOON

Chris

Bel 06-42782181 of mail direct naar c.van.haren@iv-experts.com.