Opleidingen-HEADER

OPLEIDINGEN

in Functioneel Beheer en Informatiemanagement.

VIND DE OPLEIDING OF CURSUS DIE BIJ JOU PAST!

Wil jij je verder ontwikkelen in het vakgebied Functioneel Beheer en Informatiemanagement? Moet jij nodig de kennis over het vakgebied weer opfrissen of ben je volledig nieuw in de wereld van informatievoorziening? Schrijf je dan in voor de opleiding die bij jou past!

Samen met onze partner Gladwell Academy kunnen onze professionals jou helpen met het vinden van de opleiding die perfect bij jou past. Op deze pagina vind je alle opleidingen die wij aanbieden via onze partner. Deze gerenommeerde onderwijs instantie biedt trainingen en opleidingen aan voor Functioneel Beheerders en Informatiemanagers op operationeel, tactisch en strategisch niveau!

Heb je behoefte aan opleiding en zijn er ook meerdere geïnteresseerden binnen jouw team? Wij bieden al onze opleidingen ook op maat in-company aan. Meer weten? Vul dan het formulier in onderaan de pagina. 

OPLEIDINGEN VAN IV EXPERTS EN GLADWELL ACADEMY

INTRODUCTIE FUNCTIONEEL BEHEER

Tijdens de Introductie Functioneel Beheer opleiding krijg je de kennis die nodig is om je te helpen bij het invullen van jouw rol als ‘starter’ in dit vakgebied.

TACTISCH FUNCTIONEEL BEHEER

Tijdens de Tactisch Functioneel Beheer krijg je de kennis en handvatten die nodig zijn om jouw functie beter uit te kunnen voeren.

STRATEGISCH INFORMATIEMANAGEMENT

Tijdens de Strategisch Informatiemanagement opleiding krijg je de kennis die nodig is om een passende informatiestrategie in te richten.

Werk jij dagelijks met de iProva applicatie van Infoland? Sinds 2020 organiseren wij de bijbehorende trainingen gericht op Functioneel Beheer en Document Beheer. Wil je meer weten over deze trainingen? Bekijk dan deze pagina.

HEB JE VRAGEN OVER ONZE OPLEIDINGEN?

Heb je vragen over onze opleidingen? Dan staat Janouk voor je klaar. 

Je kan ook het onderstaande formulier invullen. Ook dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op.

JOUW CONTACTPERSOON

Janouk

Bel 06-11223878 of mail direct naar j.roekevisch@iv-experts.com.