media-iv-experts-header-1

MEDIA

EEN VERZAMELING VAN ONZE KENNIS EN PERSOONLIJKHEID

Kennisdeling en bewustwording over Informatiemanagement, vinden wij erg belangrijk bij IV experts. Ook delen wij graag een stukje persoonlijkheid van onze organisatie en natuurlijk de mensen die IV experts, IV experts maken. Je kunt daarom veel media over ons en van ons vinden waarin wij het vakgebied, onze mensen en onze organisatie volledig uitlichten. Dit doen wij onder andere aan de hand van video’s, podcasts en playlists. Deze media staat vaak verspreid op het internet via verschillende (sociale) kanalen. Daarom hebben wij speciaal voor jou al onze media publicaties verzameld op deze pagina.

VIDEO'S

Deze video’s vertellen iets over onze organisatie, onze avonturen en uitdagingen! Laat je inspireren door ons enthousiasme en kijk eens mee binnen onze organisatie

PODCASTS

Sinds 2020 is er Het IV-Café. Deze podcast serie richt zich volledig op het vakgebied Informatiemanagement. Elke laatste vrijdag van de maand een nieuwe aflevering.

PLAYLISTS

Voor alle muziekliefhebbers onder ons hebben wij een verzameling aan playlists gemaakt op Spotify voor allerlei verschillende moods. Ga hier naar ons kanaal.

MAGAZINE

Het IV experts magazine wordt jaarlijks uitgebracht tijdens de Pizzasessie XL. In dit magazine lees je interessante artikelen over het vakgebied en nemen we je mee in onze organisatie!

HEB JE NOG VRAGEN?

Wil je een keer een bijdrage leveren aan een podcast of heb je een onderwerp dat je graag terug zou willen zien? Neem dan contact op via marketing@iv-experts.com

Je kan ook het onderstaande formulier invullen. Ook dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op.

JOUW CONTACTPERSOON

Patrick
Bel 06-11761567 of mail direct naar p.van.zandwijk@iv-experts.com.