podcast-header-website

IV-CAFÉ

DE PODCAST

iv-cafe-podcastWelkom in het IV-Café!

Iedere maand kun je naar een nieuwe aflevering luisteren van Het IV-Café. De tafelgasten in de podcast zijn allemaal experts in het Functioneel Beheer / Informatiemanagement vakgebied en duiken elke maand in een nieuw onderwerp. Schuif ook eens aan door te luisteren terwijl je onderweg bent naar je werk, terwijl je gezond blijft in de sportschool, tijdens het schoonmaken, of eigenlijk, overal waar jij maar wil!

Wil je écht eens aanschuiven en deelnemen aan de podcast of heb je een vraag voor de tafelgasten? Laat het ons zeker eens weten via marketing@iv-experts.com!

Luister hieronder naar de introductie van Het IV-Café.

 

BELUISTER HIERONDER ALLE AFLEVERINGEN VAN HET IV-CAFÉ

AFLEVERING 1 - AGILE & INFORMATIEMANAGEMENT

Tijdens deze eerste inhoudelijke aflevering neemt Martijn Buurmijn, CIO van IV experts, je mee in de wereld van Informatiemanagement en legt hier vooral de koppeling met 'Agile'.

AFLEVERING 2 - VIRTUELE ZICHTBAARHEID

In deze aflevering zitten Roan Aarns en Martijn Buurman aan tafel bij gastvrouw Ellen Thomassen. Zij praten over Functioneel Beheer en Informatiemanagement in deze tijd, waarin Nederland massaal thuis werkt.

AFLEVERING 3 - ONDERWEG NAAR HET NIEUWE NORMAAL

Deze aflevering van Het IV-Café is iets anders dan de anderen. Host Jeroen Hardeman praat over de actualiteiten rondom de corona-crisis en zoomt in op IV experts, de organisatie achter deze podcast. 

AFLEVERING 4 - DE ROL VAN ANALIST IN DE ORGANISATIES VAN NU

In deze aflevering van Het IV-Café zal Casper Steenbergen, Consultant Functioneel Beheer / Informatiemanagement, je meenemen in zijn visie op de rol van analist, in de organisaties van nu.

AFLEVERING 5 - PROFESSIONALISERING FUNCTIONEEL BEHEER

Host, Jeroen Hardeman en Jorg Bolder ondervragen Bert Franken (Consultant FB/IM) en Pascal Reijers (Consultant FB/IM) over de professionalisering van Functioneel Beheer en wat daar allemaal bij komt kijken. 

AFLEVERING 6 - BACK & TO THE FUTURE OF FUNCTIONEEL BEHEER

In deze aflevering ondervraagt co-host Jeffrey Henn, Tom Bosch (IT Run Expert -Implementing (S)RE for I&T ABN AMRO) en Michella Meijer (Consultant FB/IM IV experts) over de toekomst en het verleden van Informatiemanagement en Functioneel Beheer.

AFLEVERING 7 - OPLEIDINGEN EN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

In deze nieuwe aflevering wordt uitgebreid gepraat over opleidingen en persoonlijke ontwikkeling. Co-host Jeffrey Henn legt drie stellingen voor aan Boris de Jong (trainer bij Gladwell Academy) en Wietse Hannema (Consultant Functioneel Beheer). 

AFLEVERING 8 - SOFTSKILLS

Softskills, iedereen heeft ze en in ons vakgebied heb je ze ook zeker nodig! Mirjam (Coach) en Sirona (teamleider Functioneel Beheer) vertellen je onder andere hoe je softskills kan inzetten in een team, hoe je jouw eigen softskills kan ontdekken en ontwikkelen en als bonus; hoe geef je op een goede manier feedback!

AFLEVERING 9 - ZET NU DE EERSTE STAPPEN IN DATAGEDREVEN WERKEN

Pascal en Michella gaan je van alles vertellen over datagedreven werken, definities in de organisatie, het meekrijgen van het team, het ideaalbeeld en de toekomst rondom datagedreven werken!

AFLEVERING 10 - HET JAAR VAN FUNCTIONEEL BEHEER EN INFORMATIEMANAGEMENT

Ellen gaat het met Liza en Henri hebben over het jaar 2020 in ons vakgebied. Een bewogen jaar met veel uitdagingen, kansen en nieuwe ontwikkelingen!

HEB JE NOG VRAGEN?

JOUW CONTACTPERSOON

Wil je eens deelnemen aan de podcast of heb je een vraag of suggestie voor de tafelgasten? Laat het ons zeker eens weten via marketing@iv-experts.com of neem contact op met Ellen!

Neem direct contact met haar op of vul onderstaand formulier in.