pizzasessie-xl-2020-iv-experts-com

PIZZASESSIE XL

Jouw meest productieve werkdag van het jaar! 

Dé kennissessie van het jaar!

IV experts organiseert jaarlijks de Pizzasessie XL. De Pizzasessie XL is hét kennisevent voor IV professionals op alle organisatie lagen, van functioneel beheerders tot informatiemanagers en CIO's. De dag is rijk gevuld met relevante en interactieve break-outs, keynotes van experts in het vakgebied en veel netwerkmomenten.


Je meest productieve werkdag van het jaar heb je op de Pizzasessie XL. We ontvangen je dan ook graag op
24 mei in Fort Voordorp voor de Pizzasessie XL. Je volgt deze dag drie break-out sessies naar keuze en daarnaast staan er drie keynotes op het programma. Wij hebben alles voor je geregeld, dus jij hoeft alleen je ticket mee te nemen. Er is deze dag voldoende te drinken, we zorgen voor een lekkere lunch, tussendoortjes en aan het einde van de dag sluiten we samen af met een borrel en natuurlijk worden er live pizza's voor je gebakken door Viva La Pizza!

Heb je er ook wel eens aan gedacht om met jouw team naar de Pizzasessie XL te komen? Zo kunnen jullie als team nog meer uit deze dag halen door verschillende break-outs te volgen, of juist door jullie krachten te bundelen en de onderwerpen te kiezen waar in jouw organisatie extra aandacht voor is of zou moeten zijn.

Ben jij er al uit? Koop dan direct jouw ticket(s)!

TICKETS

KEYnotes

Drie keynotes, gepresenteerd door drie innovatieve sprekers met veel ervaring in het vakgebied. Meer informatie over de keynotes en de sprekers vind je hier!

BREAK-OUTS

Tien interactieve sessies over de toekomst van het vakgebied. Je kunt tijdens de Pizzasessie XL drie break-outs volgen naar keuze. Kijk hier welke break-outs jij wil volgen.

Tickets

Wil je ook deelnemen aan de meest productieve werkdag van het jaar?
Koop direct de tickets voor jezelf en/of voor jouw hele team.

Het Dagprogramma

Tijdens de Pizzasessie XL is de hele dag volledig verzorgt van de ochtend koffie tot en met het diner. Het dagprogramma stel je voor een groot deel zelf samen door te kiezen welke drie break-out sessies jij graag wil volgen. Daarnaast worden er drie keynotes gegeven door inspirerende sprekers, met een verhaal gericht op de toekomst van ons vakgebied. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alle faciliteiten geregeld zijn en dat er voldoende eten en drinken is. Zo kun jij je helemaal focussen op jouw ontwikkeling. 

 

9:00 uur Ontvangst en welkom  15:15 uur Break-out ronde 3
9:30 uur Keynote: Succesvolle datagedreven innovatie 16:15 uur Keynote: De kansen en uitdaging van digitalisering
11:00 uur Break-out ronde 1 17:00 uur Forumdiscussie
12:00 uur Lunch 17:45 uur Afsluiting
13:00 uur Keynote: Het inrichten van de informatievoorziening 18:15 uur Tijd voor pizza!
14:00 uur Break-out ronde 2