pizzasessie-xl-2020-iv-experts-com

PIZZASESSIE XL

Jouw meest productieve werkdag van het jaar! 

Dé kennissessie van het jaar!

IV experts organiseert jaarlijks de Pizzasessie XL. De Pizzasessie XL is hét kennisevent voor Functioneel Beheerders en Informatiemanagers. De dag is rijk ingevuld met relevante en interactieve break-outs, keynotes van experts in het vakgebied en veel netwerkmomenten.


Je meest productieve werkdag van het jaar heb je op de Pizzasessie XL. We ontvangen je dan ook op
24 mei ontvangen we jou graag in Fort Voordorp voor de Pizzasessie XL. Je volgt deze dag drie break-out sessies naar keuze en daarnaast staan er drie keynotes op het programma. Wij hebben alles voor je geregeld, dus jij hoeft alleen je ticket mee te nemen. Er is deze dag voldoende te drinken, we zorgen voor een lekkere lunch, tussendoortjes en  aan het einde van de dag sluiten we samen af met een borrel en natuurlijk worden er live pizza's voor je gebakken door Viva La Pizza!

We kijken positief uit naar mei en houden uiteraard rekening met eventuele maatregelen vanuit de overheid.  

Ben jij er al uit? Koop dan direct jouw ticket(s)!

 

KEYnotes

Drie keynotes, gepresenteerd door drie innovatieve sprekers met veel ervaring in het vakgebied. Meer informatie over de keynotes en de sprekers vind je hier!

BREAK-OUTS

Tien interactieve sessies over de toekomst van het vakgebied. Je kunt tijdens de Pizzasessie Xl drie break-outs volgen naar keuze. Kijk hier welke break-outs jij wil volgen.

Tickets

Wil je ook deelnemen aan de meest productieve werkdag van het jaar?
Koop direct de tickets voor jezelf en/of voor jouw hele team.