pizzasessie-xl-2020-iv-experts-com

PIZZASESSIE XL

Jouw meest productieve werkdag van het jaar! 

Dé kennissessie van het jaar!

IV experts organiseert jaarlijks de Pizzasessie XL. De Pizzasessie XL is hét kennisevent voor IV professionals op alle organisatie lagen, van functioneel beheerders tot informatiemanagers en CIO's. De dag is rijk gevuld met relevante en interactieve break-outs, keynotes van experts in het vakgebied en veel netwerkmomenten.

"Je meest productieve werkdag van het jaar heb je op de Pizzasessie XL!"

 

De Pizzasessie XL van 2022 heeft reeds plaatsgevonden (24 mei 2022). We kijken terug op een geslaagde en inspirerende Pizzasessie XL. Binnenkort zullen we op deze pagina's een sfeerimpressie delen.

Hou ons in de gaten voor het programma van 2023!

KEYnotes

Drie keynotes, gepresenteerd door drie innovatieve sprekers met veel ervaring in het vakgebied. Meer informatie over de keynotes en de sprekers vind je hier!

BREAK-OUTS

Tien interactieve sessies over de toekomst van het vakgebied. Je kunt tijdens de Pizzasessie XL drie break-outs volgen naar keuze. Kijk hier welke break-outs jij wil volgen.

Het Dagprogramma van 2022

Tijdens de Pizzasessie XL is de hele dag volledig verzorgt van de ochtend koffie tot en met het diner. Het dagprogramma stel je voor een groot deel zelf samen door te kiezen welke drie break-out sessies jij graag wil volgen. Daarnaast worden er drie keynotes gegeven door inspirerende sprekers, met een verhaal gericht op de toekomst van ons vakgebied. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alle faciliteiten geregeld zijn en dat er voldoende eten en drinken is. Zo kun jij je helemaal focussen op jouw ontwikkeling. 

 

9:00 uur Ontvangst en welkom  15:15 uur Break-out ronde 3
9:30 uur Keynote: Succesvolle datagedreven innovatie 16:15 uur Keynote: De kansen en uitdaging van digitalisering
11:00 uur Break-out ronde 1 17:00 uur Forumdiscussie
12:00 uur Lunch 17:45 uur Afsluiting
13:00 uur Keynote: Het inrichten van de informatievoorziening 18:15 uur Tijd voor pizza!
14:00 uur Break-out ronde 2