evenementen-header-iv-experts

EVENEMENTEN

EVENEMENTEN VOOR DE FUNCTIONEEL BEHEERDER EN INFORMATIEMANAGER

Jezelf verder ontwikkelen als professional of met je team én op de hoogte blijven van de trends en ontwikkelingen in het vakgebied. De leukste manier is natuurlijk om dat samen te doen! Daarom hebben wij voor jou de evenementen op het gebied van Functioneel beheer en Informatiemanagement op een rijtje gezet.

Naast onze eigen Pizzasessie XL, zijn er natuurlijk nog veel meer evenementen op het gebied van Informatiemanagement. Op deze pagina vind je allerlei offline en online evenementen die interessant zouden kunnen zijn voor jou als Functioneel Beheerder of Informatiemanager.

Dit is hoogstwaarschijnlijk geen complete lijst met interessante evenementen. Dus mis je iets in het rijtje? Laat het ons weten!

PIZZASESSIE XL

De Pizzasessie XL van 2022 vindt plaats op 24 mei in Fort Voordorp bij Utrecht. Ontdek alles over de Pizzasessie XL en scoor jouw tickets!

WEBINARS

Elke maand organiseert IV experts een webinar over het vakgebied Functioneel Beheer en Informatiemanagement. Bekijk hier de webinar agenda.

JOUW CONTACTPERSOON

Heb je een goede tip voor een evenement of heb je een vraag over een van de evenementen die wij beschrijven op deze pagina? Neem dan contact op met Ellen.

Je kan ook het onderstaande formulier invullen. Ook dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op.

HEB JE NOG VRAGEN?

Ellen

Bel 06-11760935 of mail direct naar ellen@iv-experts.com.