Advisering-HEADER

DISC BISL TEST

Omdat BiSL voor veel bedrijven niet meer is dan een theorie of model, hebben we het BiSL model verbonden met de praktijk. In deze werkvorm wordt DISC gecombineerd met BiSL. Deze combinatie geeft inzicht in welke DISC-profieltypen volgens hun visie het beste passen bij de diverse BiSL-processen. Door het invullen van deze test krijg je inzicht in welke BiSL activiteiten en processen volgens onze visie het beste bij jou passen..

Wat is DISC?

Het DISC instrument is een persoonlijkheidsanalyse. DISC geeft mensen inzicht in hun eigen persoonlijkheidsstijl en die van anderen. De DISC beschrijvingen geven in begrijpelijke taal zicht op gedrag en communicatie. Door het gebruik van DISC scores kan je inzicht creëren in gedrag en communicatie stijlen en hoe je hier op kan inspelen. Zie ook onderstaand overzicht van de vier DISC profielkleuren met de bijbehorende eigenschappen:

discmodelimpact

Waarom een diSC-BiSL Test?

Weten wat jouw DISC-kleur en wat de kleuren in jouw team zijn kan je echt helpen. Zo weet je bijvoorbeeld welke persoonlijkheidskenmerken bij jou passen en waar jouw kracht ligt. Door dit alles te plotten op BiSL kun je de BiSL taken en processen zó verdelen dat iedereen doet wij hij of zij goed in is. Daarnaast kan het ook heel nuttig zijn om te weten van jouw teamgenoten welke persoonlijkheidsstijl bij hen past. Zo kun je de communicatie beter op elkaar afstemmen of er achter komen wat de samenstelling van het team is en welke persoonlijkheidsstijlen een goede aanvulling zouden kunnen zijn.

Vul gratis de test in! De uitslag wordt binnen een uur gemaild naar het mailadres wat je opgeeft aan het begin van de test.  

 

Start hier jouw DISC-BiSL Test

 

 

 

MEER WETEN OVER DEZE TEST?

Vul het formulier hieronder in en we benaderen je binnen twee werkdagen.

JOUW CONTACTPERSOON

Martijn Buurman

Tel. 06-21823874
E-mail. m.buurman@iv-experts.com