Detavast Janouk Jeffrey Chris

DETAVAST

DETACHERING EN WERVING EN SELECTIE IN ÉÉN!

DE JUISTE MATCH MET JOUW ORGANISATIE

De juiste aanvulling vinden in jouw team is een hele opgave in deze tijd waarin er maar weinig mensen beschikbaar zijn. Hoe weet je nu zeker dat je de juiste professional in huis haalt na een tijdrovende zoektocht? De detavast constructie biedt de mogelijkheid om een wat langere periode af te tasten of een professional de juiste match is in jouw team. Wij detacheren de medewerker een afgesproken periode in jouw organisatie alvorens deze, zonder bijkomende kosten, bij jou in dienst treedt. Ook verzorgen én bekostigen wij tijdens de interim-periode de coaching, begeleiding en opleiding van de kandidaat.

Met zo’n 10 jaar ervaring in het vakgebied en recruitment hebben wij een groot netwerk opgebouwd. Ons kandidatenbestand bestaat uit zo’n 500 gesproken professionals op diverse gebieden van kennis, kunde en ervaring. Door een persoonlijke kennismaking met iedere kandidaat kunnen wij snel schakelen en weten we waar ieders kracht ligt. Met deze persoonlijke aanpak verzorgen wij een gedegen voorselectie die veel tijd bespaart en zorgt voor de juiste match.

Recruitment met IV experts

Zo gaan wij te werk:

  • Samen met jou brengen we de wensen in kaart.
  • We nemen een duik in ons grote netwerk.
  • We verzorgen een gedegen en persoonlijke voorselectie.
  • We schakelen snel tussen organisatie en professional.
  • We stellen kandidaten voor met de gewenste kennis, kunde en ervaring.
  • Samen vinden we de juiste match.
  • We maken afspraken over de detachering en uiteindelijke indiensttreding

Ben je toch zoek naar tijdelijke ondersteuning of direct vaste aanvulling? Kijk dan op onze detachering en interim of onze werving en selectie pagina. 

HEB JE NOG VRAGEN?

Heb je vragen over onze detavast constructie of interesse in de mogelijkheden? Chris kan je hier alles over vertellen! Neem direct contact met hem op of vul onderstaand formulier in. 

JOUW CONTACTPERSOON

Chris
Bel 06-42782181 of mail direct naar chris@iv-experts.com.