Werken-bij-klantcases-HEADER

DETACHERING & INTERIM

We selecteren met persoonlijke aandacht de juiste professional voor jouw opdracht!

TIJDELIJKE INZET VAN INTERIM FUNCTIONEEL BEHEERDERS EN INFORMATIEMANAGERS

Soms kan een verandering in je organisatie zorgen voor extra drukte waardoor je behoefte hebt aan een tijdelijke medewerker. Bijvoorbeeld met het implementeren van nieuwe systemen, projecten of vervanging tijdens ziekte of zwangerschapsverlof kan een tijdelijke professional een uitkomst zijn. De professional kan het huidige team ontzien door de dagelijkse werkzaamheden op te pakken of juist mee te draaien in een project. Heb je misschien een specifieke kennisvraag? Dan kunnen wij de juiste medewerker selecteren die over de kennis beschikt die jij op dat moment nodig hebt. Ook verzorgen én bekostigen wij tijdens de interim-periode de coaching, begeleiding en opleiding van de kandidaat.

Met zo’n 10 jaar ervaring in het vakgebied en recruitment hebben wij een groot netwerk opgebouwd. Ons kandidatenbestand bestaat uit zo’n 500 gesproken professionals op diverse gebieden van kennis, kunde en ervaring. Door een persoonlijke kennismaking met iedere kandidaat kunnen wij snel schakelen en weten we waar ieders kracht ligt. Met deze persoonlijke aanpak verzorgen wij een gedegen voorselectie die veel tijd bespaart en zorgt voor de juiste match.

Recruitment met IV experts

Zo gaan wij te werk:

  • Samen met jou brengen we de wensen in kaart.
  • We nemen een duik in ons grote netwerk.
  • We verzorgen een gedegen en persoonlijke voorselectie.
  • We schakelen snel tussen organisatie en professional.
  • We stellen kandidaten voor met de gewenste kennis, kunde en ervaring.
  • Samen vinden we de juiste match.

Heb je nog vragen?

Heb je tijdelijke ondersteuning nodig of wil je meer weten of detachering en interim? Laat het Janouk weten! Neem direct contact met haar op of vul onderstaand formulier in.

Jouw contactpersoon

Janouk
Bel 06-11223878 of mail direct naar j.roekevisch@iv-experts.com.