Advisering en ondersteuning FB

CONSULTANCY

Jouw informatievoorziening verder professionaliseren. 

CONSULTANCY OP OPERATIONEEL, TACTISCH EN STRATEGISCH NIVEAU

Consultancy is een term met vele invalshoeken, net als het vakgebied Informatiemanagement. Wij helpen je graag om inzichten te creëren in de verschillende mogelijkheden om jouw informatievoorziening op orde te krijgen.

Consultancy bij IV experts biedt veel mogelijkheden om op operationeel, tactisch en strategisch niveau samen stappen te zetten om de informatievoorziening binnen jouw organisatie verder te professionaliseren. Onze experts zijn dagelijks te vinden op de werkvloer van verschillende organisaties en weten wat er speelt in de praktijk. Ze benaderen jouw vraagstukken niet alleen vanuit de theorie maar vooral ook vanuit ervaring en kunde. We delen onze kennis en ervaringen graag met jouw organisatie en kunnen meedenken en adviseren over de realisatie van een betrouwbare, wendbare en schaalbare informatievoorziening. Soms kan een middagje sparren met een vakgenoot al energie en inspiratie brengen om uitdagingen aan te gaan.

Ben je toch zoek naar tijdelijke ondersteuning of direct vaste aanvulling? Kijk dan op onze detachering en interim of onze werving en selectie pagina. 

HEB JE NOG VRAGEN?

Consultancy is maatwerk. Daarom denken we graag mee over de ondersteuning die het beste bij jou past. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Chris of vul onderstaand formulier in.

JOUW CONTACTPERSOON

Chris
Bel 06-42782181 of mail direct naar chris@iv-experts.com.