Coaching-HEADER

Workshops

Til jouw Functioneel Beheer team naar een hoger niveau. 

workshops IN FUNCTIONEEL BEHEER EN INFORMATIEMANAGEMENT

Functioneel beheer doe je samen. Samen met je team, de business en IT. Maar hoe kun je ervoor zorgen dat Functioneel Beheer zichtbaar is in de organisatie? Of hoe kun je ervoor zorgen dat je van reactief naar proactief Functioneel Beheer gaat? Allemaal voorbeelden van vraagstukken die je echt alleen als team kan realiseren. Het is dan ook lastig om daar samen een weg in te vinden en als team het eigen Functioneel Beheer verder te ontwikkelen.

Middels onze workshops helpen we jou om het hele team mee te nemen in deze ontwikkeling. Onze trainers weten alles van Functioneel Beheer, Informatiemanagement én coaching. Door deze combinatie kunnen zij de kennis en kunde samenbrengen in inspirerende sessies gericht op de ontwikkeling van het team en de individuele professional. Samen met jou stellen wij het beste traject samen op operationeel, tactisch of strategisch niveau. De doelstelling van deze workshops is het middels informatiesessies en groepsgesprekken, te komen tot een verdere professionalisering van Functioneel Beheer en Informatiemanagement in jouw organisatie. Het verder ontwikkelen van de hard en soft skills van de individuele professionals zelf is een belangrijk onderdeel van onze workshops.

Het samenstellen van de perfecte combinatie van workshops voor jouw organisatie kun je doen aan de hand van de menukaart. Hierin is ons complete aanbod aan workshops te vinden. Alle onderdelen uit de menukaart kunnen gecombineerd worden tot één traject of worden gegeven als losse workshop.

menukaart - workshops coaching

Heb je zelf een sparringpartner of coach nodig die jou kan helpen met jouw individuele vraagstukken met bijvoorbeeld betrekking tot het aansturen van jouw team, het positioneren van het functioneel beheer en communicatie op verschillende organisatieniveaus? Dat kan! Naast de team-workshops bieden wij ook individuele coaching aan op tactische en strategisch niveau!

HEB JE NOG VRAGEN?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van workshops of coaching? Janouk kan je hier meer over vertellen. Neem direct contact met haar op of vul het onderstaande formulier in.

JOUW CONTACTPERSOON

Janouk
Bel 06-11223878 of mail direct naar j.roekevisch@iv-experts.com.