Aan de slag als recruiter bij IV experts

Je bent een mensgerichte recruiter. Je wil professionals echt verder helpen in hun carrière. Snel schakelen gaat voor jou vanzelf. Je legt verbanden en koppelt zo kandidaten aan de juiste organisaties. Natuurlijk ben je ook graag onderdeel van een warme en informele organisatie waar je veel ruimte krijgt voor persoonlijke ontwikkeling en de ontwikkeling van het recruitmentproces. Je vindt het leuk om nieuwe mensen te leren kennen en hun ambities uit te pluizen. Je bent ook zeker niet vies van een commerciële insteek. Zonder het er te dik bovenop te leggen weet jij kandidaten te overtuigen van het zetten van de juiste stap.

Werken bij IV experts, waarom zou ik dat willen?

Nou, bijvoorbeeld omdat je dan bij een organisatie werkt waar het écht om de mensen draait. Niet alleen omdat het vakgebied mensgericht is, maar omdat wij als organisatie de mens vooropstellen. Vertrouwen, groeien en verbinden. Dat is ons DNA. IV experts is een informele club met korte lijnen. We groeien hard, maar ondanks dat blijven we dicht bij onszelf.

 

Het interne team bestaat uit 12 personen van allemaal verschillende disciplines (denk naast recruitment bijvoorbeeld aan sales, HR en marketing). Daarnaast hebben we op dit moment zo’n 30 consultants (and counting). Er is veel ruimte voor gezelligheid en leuke activiteiten met het team of de hele organisatie. En het is natuurlijk niet alleen maar gezelligheid en taart eten (wat we wel regelmatig doen). Maar we werken ook keihard aan onze doelstellingen. Er is ruimte om kritisch te kijken naar de stappen die we zetten. Zo bepalen we samen de juiste richting. De successen die we behalen zijn dan ook echt van ons allemaal en mogen gevierd worden!

Dat klinkt leuk, maar wat ga ik dan doen?

Als recruiter ontmoet je elke dag nieuwe mensen. Je gaat actief op zoek naar professionals en maakt kennis met hen, via Teams of nog liever: bij ons op kantoor. De kennismaking is een belangrijk onderdeel van het recruitmentproces. We willen onze kandidaten écht leren kennen en niet alleen matchen op basis van een cv. Je weet een informele sfeer te creëren tijdens een kennismakingsgesprek en je stelt de juiste vragen.

 

Onze recruiters werken veel samen met het salesteam. Zij halen de behoefte op bij de klanten en jij gaat met die informatie op zoek naar de juiste mensen. Daarin weet je creatief te zijn met het vinden van de juiste haakjes. Want soms zit een match hem in de kleine dingen die nou nét kloppen. Je bent op zoek naar de juiste kandidaten voor onze klanten, maar je zoekt ook naar IV experts collega’s (consultants). Naast het dagelijks zoeken, spreken en matchen van kandidaten denk je ook mee over het optimaliseren van het recruitmentproces. We willen dat het proces zo effectief en efficiënt mogelijk verloopt en jouw ideeën zijn altijd welkom.

Ook ga je altijd op zoek naar nieuwe manieren om te werven. Want als je de zoekfunctie van LinkedIn hebt uitgespeeld ga je op zoek naar een andere aanpak. Daarbij vind je het leuk om op de hoogte te zijn van de laatste recruitment trends. Nieuwe dingen uitproberen? Ja graag! Ook denk je mee over de employer branding van IV experts.

 

De rol van recruiter is een veelzijdige rol. Dit mag je ook op je to do lijstje schrijven:

 

 • Begeleiden van kandidaten tijdens sollicitatieprocedure
 • Relatiemanagement: je onderhoudt contact met de gesproken kandidaten
 • Schrijven van vacatureteksten voor onze website en diverse jobboards
 • Netwerken tijdens evenementen

Dit heb je nodig:

 • Minimaal 2 jaar ervaring als recruiter of een soortgelijke functie
 • Ervaring met recruitment in de uitzend/detachering/consultancy branche is een pre
 • Een open houding, nieuwsgierigheid en goede gesprekskills
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal, ook op ‘papier’
 • Zin en tijd om minimaal 32 uur per week te werken

 

Als je naast het bovenstaande lijstje ook nog kennis hebt met het vakgebied informatiemanagement maak je ons helemaal gelukkig. Maar geen paniek als dat (nog) niet zo is. Als opleider in het vak weten we als geen ander hoe we jou hier wegwijs in kunnen maken.

Dit krijg je van ons

 • Een plek in een heel leuk team en een warme organisatie
 • Een goed salaris (startsalaris tussen de € 2800 en €4000 afhankelijk van jouw ervaring)
 • De mogelijkheid tot een leaseauto
 • De ruimte om thuis te werken, maar we vinden het wel fijn als je dat afwisselt met werken op kantoor in Veenendaal
 • Een opleidingsbudget om jezelf verder te ontwikkelen
 • Een pensioen waarbij je alles wat je opbouwt ook echt ontvangt (pensioenverzekering)
 • Leuke feestjes, activiteiten, borrels en een jaarlijks weekend weg
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan ons vitaliteitsprogramma
IV experts team tijdens IV-weekend 2022

Een kijkje in jouw agenda

Stel je wil graag fulltime werken, dan zou jouw agenda er zo ongeveer uit kunnen zien. Volle bak lijkt het zo. Maar geen zorgen, er is tussendoor voldoende ruimte voor koffie, een praatje met collega's en een speel- of knuffelmomentje met kantoorhond Jip. 

Agenda recruiter IV experts

 

Zo gaat onze kennismaking in z'n werk

We vinden het altijd leuk om kennis met je te maken en te kijken of we een match zijn. Ons DNA is namelijk een hele belangrijke pijler voor ons. Dus ben je benieuwd naar meer? Kom eens langs voor een kop koffie op kantoor. Met een beetje geluk tref je ons op een moment dat we taart eten. Je mag altijd direct contact opnemen met Damaris. De eerste kennismaking zal met haar en Roel zijn. Als dat je beviel plannen we nog iets in met 2 collega’s uit het interne team. Want wij zijn natuurlijk benieuwd naar jou, maar we kunnen ons voorstellen dat jij ook allerlei vragen over onze organisatie en het werk van een IV experts recruiter hebt.

Neem eens contact op met Damaris!

Je mag Damaris altijd direct bellen of je kan jouw gegevens achterlaten via het formulier, dan neemt zij contact met jou op. Net wat jouw voorkeur heeft.

Profielfoto van Damaris Basten Plan vrijblijvend een afspraak