Informatiemanagement op functioneel, tactisch en strategisch niveau

Geplaatst door Gladwell Academy

IV-GladwellGladwell Academy en IV-experts.com trekken nu enkele maanden samen op in het aanbieden van trainingen Informatiemanagement en Functioneel Beheer. Sirona de Ruiter schoof aan met Patrick van Zandwijk en Aranea de Jager om de nieuwe indeling op drie trainingsniveaus te bespreken. 

Sirona: “Het optuigen van deze trainingen met Gladwell Academy was tot dusver geweldig voor ons als consultants. Het vraagt dat we onze kennis en ervaring expliciet maken: overdraagbaar en logisch opgebouwd voor deelnemers om zich stap voor stap in te verdiepen. Heel erg leuk om te doen, en vreselijk nuttig!” 

Uitstekende beoordeling 

Patrick: “De resultaten zijn er ook naar: de eerste samen opgeleverde training, Tactisch Functioneel Beheer (voorheen bekend als Functioneel Beheer 3.0) is afgelopen september voor de tweede keer gegeven, door Martijn Buurman en Bert Franken. De evaluatie van een 8,6 gemiddeld is op z’n minst motiverend te noemen!” 

Functioneel, tactisch en strategisch  

Aranea: “Het is heel motiverend dat de eerste samenwerking zo goed beoordeeld is. Tegelijk zagen we ook dat het ervaringsniveau van de deelnemers sterk varieert: er zitten ervaren Informatiemanagers en Functioneel Beheerders naast overwegend junior collega’s. We hebben daarom nu besloten om de training op te splitsen in drie varianten. Een eerste opleiding waarin we functioneel beheer samenbrengen met basiselementen van informatiemanagement, en dan een vervolg voor Informatiemanagers op medior en op senior niveau.” 

Sirona: “Dat sluit gewoon beter aan op de wensen van onze doelgroep. Wie nog kennismaakt met Functioneel Beheer wil je niet hoeven lastigvallen met tactische vraagstukken of een vergaande transitie-begeleiding. We gaan dus toesnijden op verschillende groepen.  

Eerste editie in december  

Patrick: “En we mogen meteen aan de slag! De eerste editie van de Introductie Functioneel Beheer opleiding geven we in december, zij het in een in-company-variant. Wanneer de eerste op open inschrijving plaatsvindt, moeten we nog even bezien.” 

Aranea: “Ik zie ernaar uit om deze nieuwe indeling aan te gaan bieden aan ons publiek. De vraag is er in elk geval naar, zo veel is duidelijk…!” 

Meer weten over deze opleidingen? 

Ben je geïnteresseerd in een opleiding in Functioneel Beheer of Informatiemanagement? Neem dan contact op met Aranea de Jager, opleidingsadviseur bij Gladwell Academy (aranea.dejager@gladwellacademy.com).  

Meer weten over de opleiding Introductie Functioneel Beheer? Klik hier.

Meer weten over de opleiding Tactisch Functioneel Beheer? Klik hier.

Meer weten over de opleiding Strategisch Informatiemanagement? Klik hier.