Zwart wit workshops2

WORKSHOPS

 

 

EXPERTS

HANDS-ON

ONTWIKKELEN VAN SOFTSKILLS

DIRECT TOEPASBAAR

workshops voor het team

Ieder team is uniek! De workshops halen het beste in alle teamleden naar boven doordat er een duidelijke focus ligt op de ontwikkeling van de individu en het ontdekken van de kwaliteiten binnen het team. Daarin is er altijd een goede balans tussen vakinhoud en teambuilding! Met de informatievoorziening als leidraad gaat jouw team samen met onze coach werken aan de samenwerking binnen het team, samenwerking met stakeholders en de organisatie.

Coaches met ervaring

Onze coaches hebben veel ervaring in het vakgebied. Zij zijn nog dagelijks actief bij onze klanten bezig met het op op orde brengen van de informatievoorziening, grip krijgen op de informatievoorziening en het opzetten van informatiemanagement en datagedreven werken. Die ervaringen nemen zij mee in de workshops en daardoor begrijpen zij wat er speelt in het vak. Ze herkennen de verschillende situaties waarin teams en organisaties zich begeven en kunnen hier op anticiperen tijdens de workshops. Zo zorgen de coaches ervoor dat de workshops altijd aansluiten bij de daadwerkelijke situatie. 

 

één thema of workshops combineren

De workshops hebben we voor je gecombineerd in vier verschillende thema's. De combinatie van de workshops binnen één thema zorgt voor een optimale ontwikkeling op dat specifieke onderwerp. Daarnaast is het ook mogelijk om losse workshops te kiezen of meerdere workshops uit verschillende thema's te combineren.

  • Communiceren (drie workshops)
  • Effectief samenwerken (vier workshops)
  • Van reactief naar proactief (vier workshops)
  • Datagedreven werken (drie workshops)

Wil je weten welke workshops dat allemaal precies zijn? Download dan hier onder onze brochure.

Ben je nog zoekende naar de beste workshop(s) voor jouw team? Onze inspiratiesessie helpt je om te bepalen waar jouw team behoefte aan heeft, wat het nut én de noodzaak is van goed ingericht functioneel beheer en hoe functioneel beheer in organisatie is gepositioneerd.

 

Met het team op locatie of in de eigen werkomgeving?

Het kan heel fijn zijn om als team ook echt even uit de dagelijkse werkomgeving te stappen. Dat kan bijdragen aan openheid binnen de groep maar het kan ook helpen om zo de eigen situatie eens van een afstandje te bekijken. Onze coaches komen graag op jullie locatie langs voor het geven van een of meerdere workshops. Als jullie de workshops liever buiten de deur willen volgend dan is het team ook van harte welkom in een van onze trainingsruimten in Veenendaal. 

 

Download direct de brochure

Download de brochure

opleidingen-iv-academy-chris

PERSOONLIJK ADVIES

Welke workshop sluit aan bij jouw persoonlijke of teamontwikkeling? Chris helpt jou kosteloos met het maken van de juiste keuze voor jezelf of voor jouw team. Zo weet je zeker dat de workshop bij gaat dragen aan jouw groeipad of dat van je team. 

Je kunt direct contact met Chris opnemen voor een advies op maat of jouw gegevens achterlaten.