over-de-iv-academy

OVER IV ACADEMY

 

 

Train samen met je team en bereik nóg meer!

Workshop 1De IV academy is dé plek om jezelf of jouw team te ontwikkelen op het gebied van Functioneel Beheer en Informatiemanagement door middel van opleidingen, workshops en online trainingen!

Ontwikkeling zit verweven in ons DNA. Het is een van onze belangrijkste kernwaarden en daarmee staat de ontwikkeling van het vakgebied en dus de professionals die aan/in het vakgebied werken hoog op onze lijst! Daarom kun jij jezelf ontwikkelen in de IV academy.

Onze experts hebben de inhoud van de opleidingen, de workshops en de online academy zorgvuldig samengesteld. Of je nu een startende Functioneel Beheerder bent of een ervaren Informatiemanager, in onze academy vind je voor elke stap in jouw carrière de juiste opleiding of training. Gebaseerd op de praktijk en aangevuld met theoretische inzichten, frameworks en modellen krijg je tijdens onze opleidingen, workshops en trainingen handvatten die direct toepasbaar zijn in jouw praktijk

Ook als team kun je terecht bij de IV academy. We kunnen voor jouw team het ideale traject samenstellen wat bij jullie past of het nou gaat om een complete opleiding, losse workshops of toegang tot onze online academy. Train samen met je team en bereik nóg meer!

Waarom de IV academy?

DIGITAAL EN KLASSIKAAL

Je kunt onze opleidingen en workshops klassikaal volgen. Dat kan incompany met jouw hele team of in een klas bij ons in Veenendaal via de open inschrijving. Liever ontwikkelen vanuit huis? In onze online academy kun je ook deelnemen aan digitale trainingen en lessen. Zo kun jij jezelf ontwikkelen wanneer jij dat wil en op de manier die het beste bij jou of jouw team past.

EXPERTS

Onze trainers zijn ook als consultant aan de slag bij onze klanten in het vakgebied Functioneel Beheer en Informatiemanagement. Zij zetten daar hun vakinhoudelijke kennis en expertise in om organisaties te helpen met het op orde brengen van de informatievoorziening. Doordat ze deze kennis, kunde en ervaring aan elkaar koppelen zijn zij de experts in het vak. Door van hen te leren ontwikkel ook jij je verder als expert!

T-SHAPED SKILLS

Jij ontwikkelt jezelf als specialist maar ook als kenner van het grotere geheel. In onze opleidingen, workshops en online academy ga je in op het specialisme van het vakgebied. Daarnaast richt jij je op de informatievoorziening organisatie breed. Zo word je zowel specialist als generalist.

CERTIFICERING

Een training volgen is niet niks en dat mag gezien worden! Daarom krijg je bij het afronden van onze opleidingen, workshops én online trainingen altijd een certificaat van deelname. Zo kun jij aantonen dat jij alle kennis in huis hebt en specialist bent in het vakgebied.

PERSOONLIJKE LEEROMGEVING

In onze online academy kun jij de lessen en trainingen volgen die aansluiten bij jouw ontwikkeling. Met een persoonlijk account in onze online academy krijg je toegang tot alle content én de community. In de IV community kun je jouw ervaringen en successen delen met vakgenoten en samen sparren over vraagstukken en het vak.

GRATIS EN BETAALDE TRAININGEN

Ontwikkelen is voor iedereen! Daarom komen er straks in de online academy ook gratis lessen en trainingen die jij kan volgen. Wil je echt wat meer verdieping en het volledige trainingsaanbod kunnen volgen om zo jouw kennis van a tot z te versterken? Dan is er ook een mogelijkheid voor een betaald account om toegang te krijgen tot alle content én de community. De online academy gaat binnenkort live. Dus hou de website in de gaten voor de laatste info of schrijf je alvast in!

SPECIALIST

Als een van de weinige specialisten op het gebied van Functioneel Beheer en Informatiemanagement weten wij echt wat er speelt in het werkveld. Zo weet jij zeker dat jij altijd op de hoogte bent van de laatste trends en ontwikkelingen!

 

KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN? BEKIJK ONZE INSTAGRAM PAGINA!