Opleidingen zwartwit

OPLEIDINGEN

 

 

Onze opleidingen

 

OPLEIDING TRAINER(S) MEER INFORMATIE INSCHRIJVEN
Introductie Functioneel Beheer Wietse Hannema, Liza Harleman Meer info Inschrijven
 Tactisch Functioneel Beheer  Wietse Hannema, Martijn Buurman  Meer info  Inschrijven
Strategisch Informatiemanagement  Martijn Buurman Meer info Inschrijven

 

De IV academy is dé leeromgeving en community binnen het vakgebied Functioneel Beheer en Informatiemanagement. Je leert hier alles over het inrichten, gebruiken, bewaken en beheren van de informatievoorziening als informatieprofessional.Wil jij je verder ontwikkelen in het vakgebied Functioneel Beheer en Informatiemanagement? Moet jij nodig de kennis over het vakgebied weer opfrissen of ben je volledig nieuw in de wereld van de informatievoorziening? Schrijf je dan in voor de opleiding in Functioneel Beheer en Informatiemanagement die bij jou past!

INCOMPANY

Een goede basis als team is ontzettend belangrijk om goed Functioneel Beheer en Informatiemanagement neer te kunnen zetten. Daarom verzorgen wij al onze opleidingen ook incompany! Zo kan jouw team vanuit dezelfde sterke basis aan de slag! Wil je meer weten over de mogelijkheden en kosten? Neem dan vrijblijvend contact op met Chris.

 

Word lid van de online IV academy

Wil jij naast het volgen van een workshop jouw vakinhoudelijke kennis nog verder verbreden? Je kunt ook vanuit huis deelnemen aan onze online trainingen! Via de online IV academy selecteer jij de lessen of complete trainingen die aansluiten bij jouw ontwikkeling. We zijn achter de schermen hard aan het werk om voor jou de ideale online leeromgeving vorm te geven,  maar je kunt nu al de eerste lessen volgen. Schrijf je direct in via deze link

ONZE TRAINERS

martijn-buurman
martijn-buurman

Martijn

Trainer

Martijn is een échte vakidioot in Functioneel Beheer en Informatiemanagement. Zijn passie en enthousiasme voor het vak is aanstekelijk en dit helpt hem om zijn kennis en kunde op de juiste manier over te brengen aan zijn (aankomende) vakbroeders en -zusters. Martijn is volgens eigen zeggen geen “framework fetisjist” maar juist iemand die vakinhoudelijke uitdagingen pragmatisch aanvliegt met als basis de dagelijkse praktijk. Want Martijn is dagelijks actief bij opdrachtgevers. Concrete handvatten die direct in de praktijk te brengen zijn, is dan ook wat je kunt verwachten van Martijn.

Wietse-v
Wietse-v

Wietse

Trainer

Wietse voelt zich thuis in het vakgebied Functioneel Beheer en Informatiemanagement. Zijn ervaringen als functioneel beheerder, maar zeker ook als consultant, trainer en coach helpen hem om elke deelnemer naar huis te laten gaan met de juiste kennis, ervaringen en hulpmiddelen. Wietse doet dat op een rustige, vrolijke en heldere wijze en hij maakt daarbij gebruik van tools en tips in combinatie met ingebrachte ervaringen, ook van de deelnemers. Wietse is dagelijks actief bij opdrachtgevers. Na het volgen van een een opleiding gegeven door Wietse ga je dan ook naar huis met concrete handvatten die je direct in de praktijk kan toepassen.
liza-harleman
liza-harleman

Liza

Trainer

Liza is één van onze trainers die de opleiding Introductie Functioneel Beheer geeft. Omdat Liza een klassiek voorbeeld is van 'in het vakgebied is gerold'  kan zij zich als geen ander zich verplaatsen in alle uitdagingen die een startende Functioneel Beheerder tegenkomt. 
Het is voor Liza belangrijk dat de groep cursisten van elkaar leren door ook al tijdens de opleiding de kwaliteiten van de deelnemers naar voren te laten komen. Haar geloof in de 'passende communicatie maakt iets tot een succes' proef je in alles terug. Door een gezonde nieuwsgierigheid te hebben, maakt Liza kennis en daardoor 'herkenning' voor de cursisten terug te laten komen. Iets dat nodig is om als cursist terug naar huis te gaan met opgedane kennis waar je iets aan hebt. 
Intussen heeft zij haar enthousiasme voor het vakgebied omgezet naar hulp en kunde voor vakgenoten aan het begin van hun IV carrière. 

Onze trainers zijn al jaren dagelijks werkzaam in het vakgebied en nemen je tijdens de opleiding mee in hun ervaringen. 

introductie-functioneel-beheer
INTRODUCTIE FUNCTIONEEL BEHEER
Tijdens deze opleiding krijg je de kennis die nodig is om je te helpen bij het invullen van jouw rol als ‘starter’ in dit vakgebied.
tactisch-functioneel-beheer
TACTISCH FUNCTIONEEL BEHEER
Tijdens de opleiding Tactisch Functioneel Beheer krijg je de kennis en handvatten die nodig zijn om jouw functie beter uit te kunnen voeren.
strategisch-informatiemanagement
STRATEGISCH INFORMATIE-MANAGEMENT
Tijdens deze opleiding krijg je de kennis die nodig is om een passende informatiestrategie in te richten.

ZENYA

Werk jij dagelijks met de Zenya applicatie van Infoland? Sinds 2020 organiseren wij de bijbehorende trainingen gericht op Functioneel Beheer en Document Beheer. Wil je meer weten over deze trainingen? Bekijk dan deze pagina.

 

Myrhte contact

PERSOONLIJK ADVIES

Heb je vragen over je persoonlijke- of teamontwikkeling? Twijfel je over wat het beste bij je zal passen? Of zijn er andere zaken die je graag nog wilt weten over de IV academy? Myrthe helpt jou kosteloos met het maken van de juiste studiekeuze, zodat de opleiding, workshop of digitale training perfect bij jouw persoonlijke ontwikkeling zal aansluiten. Neem direct contact op met Myrthe voor een persoonlijk advies op maat!