Partnerships-HEADER

OP ZOEK NAAR EEN (TIJDELIJKE) PROFESSIONAL?

Wij maken de ideale match voor jouw organisatie.

daag ons uit, stuur jouw vacature in!

Daag ons uit om binnen twee dagen de ideale kandidaat voor te stellen op basis van no cure no pay! Als recruitment specialist binnen het vakgebied Functioneel Beheer en Informatiemanagement hebben wij een kandidatenbestand van meer dan 500 gesproken professionals met ieder een eigen specialisme, zowel applicatie- als procesgericht.

Om jouw informatievoorziening op orde te brengen vinden wij het belangrijk om te zorgen voor de juiste professional op de juiste plek. Daarom helpen wij jou graag om de beste match te maken en zo samen te werken aan ons vakgebied.
Ben jij dus voor jouw organisatie op zoek naar een informatieprofessional? Staat er bij jullie een vacature open voor een rol als: teamleider, functioneel beheerder, applicatie consultant, business consultant, informatiemanager, business analist, informatie analist of data analist?

Stuur de openstaande vacature nu in dan nemen wij binnen een uur contact met jou op om de vacature door te spreken en heel even de vraag achter de vraag te achterhalen!

MEER WETEN?

Wil je meer weten over onze aanpak dan kun je kijken bij detachering en interim (tijdelijke aanvragen), detavast (detachering alvorens indiensttreding) of werving & selectie (bemiddelend dienstverband).

JOUW CONTACTPERSOON

Chris
Bel 06-42782181 of mail direct naar chris@iv-experts.com.